Viiest viis: Kalev sakutas taas soomlasi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: RFC Kalev

Laupäeval võttis Kalev RFC järjekordse võidu Soome liigas kui alistati Turku meeskond nende kodumurul skooriga 30:20. Sellel hooajal Soome liigas mängimist alustanud Kalevi ragbimeeskond pole veel kaotust tundma pidanud.

Sellegipoolest oli madin Turkuga oluliselt tasavägisem kui nädal varem Kalevi staadionil võõrustatud mäng Espooga. Kodupubliku ees mänginud Turku näitas head taset ning Kalev pidi endast andma kõik, et võit koju tuua.

Pinget lisas mängule asjaolu, et paljud kogenud mängijad olid eelmise mängu ja paar nädalat tagasi Tallinnas toimunud rahvusvahelise olümpiaragbi turniiri tõttu rivist väljas. Seevastu said mänguaega paljud uued mehed, kes korvasid vähese kogemuse oma südikuse ja mängutahtega.

Eriti pingeliseks kujunes teine poolaeg, mil Kalev mängis vähemuskoosseisus, sest 15 Turku mehe vastu oli Kalevil platsil vaid 13.

Nimelt sai teise poolaja alguses vaieldavatel alustel punase kaarti Mihkel Pärn ning 10 minutit enne mängu lõppu tuli vigastusega väljakult ära Guillaume Chauvet. Selleks ajaks olid kõik vahetused ära kasutatud ning nii pididki 13 kalevlast andma endast kaitsemängus kõik, et säilitada saavutatud edu.

Järgmisena jookseb Kalev platsile juba 12. augustil kodustaadionil Tampere klubi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles