Ferrari teatab tähtsad uudised koduetapil

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen (vasakul) ja Sebastian Vettel.
Kimi Räikkönen (vasakul) ja Sebastian Vettel. Foto: /imago/Crash Media Group

Ferrari vormel-1 meeskonna president Sergio Marchionne vihjas, et praegused sõitjad Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen allkirjastavad uued lepingud koduetapil Itaalias.

Mõlemal Ferrari piloodil lõppeb kontraht tänavuse hooaja järel ning seoses sellega on tugevalt spekuleeritud sõitjate lahkumise teemal. Nimelt on Vettelit seostatud Mercedesega ning Räikköneni väljavahetamist mõne tulevikutähega.

«Kui Sebastian tahab jääda, siis see võimalus on tal olemas,» ütles Marchionne väljaandele Autosport. «Mis puudutab Kimi – me teame, et ta soovib jääda. Loodetavasti see juhtub, eks me näe.»

Marchionne kinnitas, et selgus lüüakse majja septembri alguses toimuval Itaalia etapil, mis on ühtlasi ka Ferrari jaoks koduetapp. «Ma kuulsin, et Maurizio (Arrivabene – meeskonna pealik – toim) kavatseb just siis lepingutega aktiivsemalt tegeleda.»

Vettel hoiab MM-sarja tabelis 202 punktiga esikohta, edestades Lewis Hamiltoni (Mercedes) 14 punktiga. Räikkönen paikneb 116 silmaga viiendal kohal. Järgmine etapp peetakse 27. augustil Belgias, Itaalias kihutatakse 3. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles