Kalev/Cramo sõlmis lepingu kahe võõrleegionäriga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cedric Simmons.
Cedric Simmons. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Valitsev Eesti korvpalli meisterklubi BC Kalev/Cramo teatas, et algavaks hooajaks on lepingud sõlmitud kahe võõrleegionäriga. Meeskonnas jätkab ameeriklasest korvialune jõud Cedric Simmons (31), uueks liitujaks on Jugoslaavia päritoluga Bojan Subotić (26).

«Saime eelmisel hooajal Simmonsiga hea klapi, talle meeldis siin ja meile jättis ta kohe alguses väga hea mulje. Võtsime eelmisel aastal lepingut sõlmides riski, mis õigustas end mõlemapoolselt,» rääkis meeskonna peatreener Alar Varrak klubi koduleheküljele.

Subotići näol on tegemist 2.03 sentimeetri pikkuse kogenud mängumehega, kes on varasemalt mänginud sellistes klubides nagu Radnički Basket, FMP Železnik ja Crvena Zvezda. Viimati kuulus ta Monteneegro liigat domineeriv KK Budućnost Voli ridadesse.

Eelmisel hooajal kogus Subotić kaheksa Eurocupi mängu jooksul keskmiselt 20,3 mänguminutit, visates selle aja jooksul keskmiselt 7,1 punkti ja võttes 4,1 lauapalli. Aadria liiga keskmised statistilised näitajad olid mõnevõrra madalamad, vastavalt 6,9 punkti ja 3,2 lauapalli. Koduses liigas kogus mängija keskmiselt 21,6 mänguminutit, viskas 7,6 punkti ja võttis 3,8 lauapalli.

«Bojan on Jugoslaavia kooliga korralik number neli. Ta ei ole oma loomult skoorija aga tegemist on kõrge korvpalli IQ-ga mängijaga. Võrreldes Tollefseniga on tegemist jõulisema number neljaga, kes võiks meie rotatsiooni hästi sobida,» kommenteeris Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles