Järelvaadatav: Kaljule võõrsil Transi alistamine raskusi ei valmistanud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas peeti täna Narva Transi ja Nõmme Kalju kohtumine, mis Kalju äsjaste euromängude tõttu edasi lükkus. Külalised Tallinnast võtsid kindla 3:0 võidu.

Kalju läks kohtumist Narvas juba väga varakult juhtima, kui neljandal minutil oli resultatiivne Artur Valikaev. Sama mees vormistas 72. minutil ka mängu lõppskoori. Vahepeal jõudis täpselt tunni täitumisel täpne olla Liliu.

Võit tõstis Kalju koduses meistriliigas 48 punkti peale - sama palju on koos ka FC Levadial. Liiga liider FC Flora on linnarivaalidest 15 vooru enne meistrivõistluste lõppu seitsme punktiga eest.

Enne mängu:

Hooaega hästi alustanud Trans on saanud viimasest viiest kohtumisest vaid ühe viigipunkti. Kalju on samal ajal euromängde järel lustinud Viljandi Tuleviku ja Paide Linnameeskonna kujul, lüües ühele viis ja teisele neli väravat. Trans võitles viimati südilt tabeliliidri Floraga ja kaotas penaltist 0:1, seejuures suutis Narva meeskonna väravavaht Artur Kotenko florakate teise penalti mängu lõpu eel tõrjuda.

Hooaja esimeses omavahelises kohtumises suutis Trans aprillis kodulinnas Kaljut nõelata, kui Ioan Jakovlevi väravast võeti 1:0 võit. Mais võttis Kalju aga kodus 2:0 revanši.

Liigatabelis on Kaljul võimalus võidu korral tõusta samale pulgale Levadiaga, kellest jäädakse mängu eel maha kolme punktiga. Trans on kindlalt viiendal kohal ja esinelikut ei ohusta, küll aga on selja taga kolme punkti kaugusel Sillamäe Kalev.

Kalju poolel ei saa mängukeelu tõttu kaasa teha keskkaitsja Maximiliano Ugge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles