Itaalia meedia: Siim-Sander Vene on sõlmimas lepingut tugeva Itaalia meeskonnaga

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (mustas) mängis eelmisel hooajal Nižni Novgorodi meeskonnas.
Siim-Sander Vene (mustas) mängis eelmisel hooajal Nižni Novgorodi meeskonnas. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Möödunud hooajal Nižni Novgorodi vormi kandnud Eesti korvpallur Siim-Sander Vene on Itaalia meedia väitel lähedal liitumisele Grissin Bon Reggio Emiliaga. 

Mitmed erinevad Itaalia meediaväljaanded kinnitavad, et 27-aastane Vene ja Reggio Emilia on tingimustes kokkuleppele jõudnud ning peagi pannakse paberitele ka allkirjad. Pärast lõppenud hooaega operatsioonilaual käinud Vene on hetkel vigastusest taastumas.

Reggio Emilia näol on tegemist 2014. aasta FIBA EuroChallenge’i võitjaga (tugevuselt kolmas eurosari – toim) ning seejärel on mängitud FIBA EuroCup sarjas. Eelmisel hooajal jäi Itaalias nende laeks veerandfinaal, aasta varem jõuti hõbemedaliteni.

Itaalia esiliigas mängivad kaks Eesti korvpallurit: Poderosa Basket Montegranaro hingekirja kuulub 19-aastane Arnold Mitt, kes kuulus muuhulgas neli hooaega Reggio Emilia noorteakadeemiasse ja Rain Veideman (Apu Gsa Udine).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles