Fotod: David Beckham tegi sotsiaalmeedias surmapattu (1)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: GLYN KIRK/AFP/Scanpix

David Beckhamil on Instagramis üle 39 miljoni jälgija. Pühapäeval said paljud neist ebameeldiva üllatuse osaliseks. Jalgpallimaailma kunagine valitseja tegi midagi, mida tänapäeval ka kõige armastamatutele staaridele naljalt ei andestata: ta avaldas inimestele, kes polnud veel «Troonide mängu» kõige värskemat osa näinud, olulisi süžeeliine!

Postimees Sport on endisest keskväljavõlurist hoolikam. Seega järgneb sellele lausele paar pilti Bechamist tema mängijakarjääri ajal, et inimesed, kes ei taha «Troonide mängu» seitsmenda hooaja kolmandast osast midagi teada, saaksid loo enne Beckhami pattudeni jõudmist sulgeda.

Alustuseks see pilt 2006. aastast Inglismaa särgis... / MATT DUNHAM/AP/Scanpix
Alustuseks see pilt 2006. aastast Inglismaa särgis... / MATT DUNHAM/AP/Scanpix Foto: MATT DUNHAM/AP
... ja siin ka üks mälestus 1999. aastast. / Camay Sungu/AP/Scanpix
... ja siin ka üks mälestus 1999. aastast. / Camay Sungu/AP/Scanpix Foto: Camay Sungu/AP

Niisiis, mida Beckham sotsiaalmeedias tegi? Vutitäht andis lihtsalt oma fännidele teada, kui väga talle meeldib, et Daenerys Targaryen ja Jon Snow pärast seitset hooaega lõpuks kohtusid. Parajasti USAs paiknev Beckham ei arvestanud aga, et Inglismaal, kus elab suur osa tema fänne, läheb värkse osa eetrisse alles järgmisel päeval ja nõnda sai üllatus kahe fännilemmiku kohtumisest paljude inimeste jaoks lörtsitud.

«Beckham rikub Istagramis «Troonide mängu» elamust samamoodi nagu ta rikkus 1998 MMi,» oli näiteks üks fänn marus. 1998 MMil sai vutitäht mäletatavasti kaheksandikfinaalis Argentiinaga punase kaardi ja Inglismaa kaotas matši penaltiseerias.

David Beckham on elevil!
David Beckham on elevil! Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles