Liverpooli peatreener kinnitas, et Sturridge vigastas reielihast

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Sturridge (vasakul) väljakult lahkumas.
Daniel Sturridge (vasakul) väljakult lahkumas. Foto: MICHAEL DALDER/REUTERS

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp kinnitas pärast Audi Cupi poolfinaali Müncheni Bayerni vastu, et meeskonna ründaja Daniel Sturridge vigastas skoorimisel reielihast.

68. minutil mängu sekkunud inglane vormistas Bayerni vastu lõppskoori 83. minutil, kuid tegi endale värava löömiseks tehtud spurdi ajal liiga ning oli sunnitud väljakult lahkuma.

«Ma ei oska veel öelda, kui raske vigastusega tegemist on,» ütles Klopp mängujärgsel pressikonverentsil ning lisas, et ründaja vigastas reielihast. «Ta on hooajaks hästi valmistunud ja loodan siiralt, et vigastus ei osutu tõsiseks ning ta saab peagi mängida.»

Liverpool alistas Allianz Arenal ehk Bayerni koduväljakul valitseva Saksamaa meisterklubi 3:0. Tänaõhtuses finaalis läheb Liverpool vastamisi Madridi Atleticoga. Kell 21.30 algavat matši saab vaadata Postimehe ja Kanal 12 vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles