Manchester Unitedi ja PSG tehing võib huvitaval põhjusel katki jääda

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serge Aurier.
Serge Aurier. Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho soovib meeskonda täiendada Paris Saint-Germaini paremkaitsja Serge Aurieri näol, kuid mängijal on keelatud Ühendkuningriiki siseneda.

Nimelt ründas Elevandiluuranniku koondislane septembrikuus politseiametnikku Pariisis ning tema viisa tunnistati kehtetuks. Seetõttu jäi tal vahele oktoobrikuine Meistrite liiga kohtumine Londonis sealse Arsenaliga. 24-aastane jalgpallur kaebas otsuse edasi, mis võetakse Prantsusmaa kohtus arutamisele järgmisel nädalal.

Sel suvel liitus Prantsusmaa suurklubiga paremkaitsja Dani Alves ning klubi olevat nõus elevandiluuranniklasest loobuma – seda vaid juhul, kui tema eest käiakse välja rahuldav rahasumma. Väidetavalt on PSG nõustunud Manchester Unitedi tehtud pakkumisega, kuid üleminek võib mängija riiki sisenemise keelu tõttu siiski katki jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles