Galerii: Robert Kubica läbis Renault roolis 142 ringi ja näitas neljandat aega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vormel-1 sari on läinud suvepuhkusele, kuid sõitjad rannamõnusid veel nautima ei ole pääsenud. Täna läbisid piloodid Ungaris Hungaroringil rohkesti kilomeetreid testsõidu eesmärgil.

Teist päeva järjest näitas testsõidul kõige lennukamat minekut Ferrari – kui eile sõitis kõige parima aja välja tulevikulootus Charles Leclerc, siis täna näitas parimat minekut esipiloot Sebastian Vettel (1.17,124). Talle järgnseid McLareni noor sõitja Lando Norris (1,17.385) ja võistkonnakaaslane Kimi Räikkönen (1.17,842).

Teiste seas naasis vormeli rooli 2011. aastal ralliõnnetuses rängalt viga saanud Robert Kubica, kes testis Renault’ masinat. Poolakas läbis lõpuks 142 ringi, millega jäi alla üksnes Williamsi testisõitjale Luca Ghiottole (161 ringi). Aja poolest oli Kubica päeva neljas mees - kirja läks talle 1.18,572. Olgu võrdluseks toodud Renault põhisõitjate tulemused möödunud laupäeval peetud Ungari GP kvalifikatsioonisõidus: Joylon Palmer sai 11. koha (1.18,415) ja Nico Hülkenbergil piisas ajast 1.17,468 7. kohaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles