Üllatava auhinna saanud Ragnar Klavan: esimene värav oli minu viga, jäin magama

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Jason Cairnduff/REUTERS/SCANPIX

Liverpooli jalgpallimeeskonna keskkaitsja Ragnar Klavan nimetati statistika järgi Audi Cupi finaalmatši parimaks mängijaks – ilmselgelt mängis otsuses rolli, et ta oli üks kolmest väljakumängijast, kes veetis platsil kõik 90 mänguminutit. Eestlane ise jäi rahule Liverpooli meeskondliku esitusega, aga mitte enda mänguga.

«Jah ja ei,» kõlas Klavani vastus küsimusele, kas ta on uhke, et meeskond võitles end 0:1 kaotusseisust tagasi, enne kui penaltiseerias Madridi Atleticole 4:5 alla vannuti. «Kui mängu vaadata, siis esimene värav oli puhtalt minu viga. Ma jäin seal olukorras magama. Aga et teisel poolajal suutsime võidelda välja 1:1 seisu ja jõudsime penaltiteni oli hea meeskondliku mängu tulemus.»

Inglismaa kõrgliiga algab juba veidi enam kui nädala pärast ja Klavani sõnul on ettevalmistus seni läinud plaanipäraselt. «Hooajaeelne ettevalmistus peabki olema raske. Meil on olnud mitu head mängu, kahjuks täna ei olnud üks neist. Me peame sellest õppima ja meid ootab veel üks treeningmäng ees. Ma näen meeskonnas suurt arengut – meil on head individuaalsed mängijad, kokku hea rivistus ja treenerid. Tahame minna paremaks kui mullu ja saada neljandast kohast parema tulemuse.» sõnas Eesti koondise kapten.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles