Liverpool ja Klavan ootavad Meistrite liiga vastast viie klubi hulgast

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Tim Goode/EMPICS Sport/Scanpix

Eile õhtul peetud jalgpalli Meistrite liiga kolmanda kvalifikatsiooniringi korduskohtumiste järel said lõplikult selgeks need 20 meeskonda, kellel on veel säilinud lootus pääseda tänavuse hooaja põhiturniirile. Teiste seas püüab pääset ka Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani tööandja Liverpool.

Play-off-faasis on eraldatud n-ö liiga teekonna ja meistrite teekonna kaudu põhiturniirile pürgivad meeskonnad. Inglismaa kõrgliigas neljandana lõpetanud Liverpoolil on asetus, mis tähendab, et samas staatuses olevate Sevilla, Napoli, Moskva CSKA ja Lissaboni Sportinguga kindlasti vastamisi ei minda.

Homsel loosimisel saab Liverpool endale vastase viisikust, kuhu kuuluvad Bukaresti Steaua, Berni Young Boys, Nice, Hoffenheim ja Istanbuli Basaksehir.

Meistrite teekonna kaudu püüavad edasipääsu asetatud meeskondadena Olympiacos, Glasgow Celtic, Copenhagen, APOEL ja Maribor ning asetuseta jäänud Qarabag, Astana, Rijeka, Be'er Sheva Hapoel ja Praha Slavia. Kohtumised peetakse 15. ja 16. ning 22. ja 23. augustil. 24. augustil loositakse Meistrite liiga alagrupid, mängudega tehakse algust 12. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles