McGregor nõuab megamatši järelpeol meestelt sissepääsu eest naistest rohkem raha

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor
Conor McGregor Foto: Gary A. Vasquez/USA Today Sports/Scanpix

Spordimaailma pilgud on 26. augustil pööratud Las Vegasesse, kus saavad poksiringis kokku Floyd Mayweather ja Conor McGregor. Iirlase mõtted on aga juba suunatud kaugemale – äsja said teatavaks tema plaanid võitlusjärgseks järelpeoks, vahendab Mirror.

Olgu matši tulemus milline tahes, McGregor siirdub pärast higi valamist lõõgastuma Encore Beach Clubi nimelisse Las Vegase kuurorti. Kes soovivad MMA superstaariga seal liituda peavad välja käima 30 (naised) või 38 eurot (mehed). See on aga piletihind elavas järjekorras ootava pööbli jaoks. Kes tahab ilma järjekorras seismata peole pääseda, siis selleks nõuab McGregor neidudelt 38, meestelt aga 64 eurot.

Kes aga lihtinimestega koos pidutseda ei taha, sellel on võimalik endale matšijärgseks peoks tellida lauaga VIP-pakett, millest kõige odavamad maksavad 2100 eurot. Kõige eksklusiivsema peovõimaluse eest tuleb välja käia aga peaaegu 15 000 eurot!

Varasemalt on McGregor kolmetasemelise basseiniga Encore’i klubis lõõgastunud pärast oma matše Nate Diaziga, millest esimese iirlane kaotas, teise aga võitis. Seekord on McGregoril põhjust pidutsemiseks olenemata kohtumise lõpptulemusest – tema on juba endale kindlustanud üheksakohalise palgapäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles