Fotod: PSG teatas säutsurahega Neymari palkamisest

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar hakkab Pariisis kandma särki numbriga 10.
Neymar hakkab Pariisis kandma särki numbriga 10. Foto: psg.fr

Paris Saint-Germaini jalgpalliklubi kinnitas eile hilisõhtul, et Brasiilia koondise ründetäht Neymar on nüüd ametlikult nende mängija. Uskumatu sai tõeks – Prantsusmaa megaklubi purustas enam kui kahekordselt senise maailma üleminekurekordi ning tasus Rio olümpiavõitja ees Barcelonale 222 miljonit eurot.

«Ma olen väga õnnelik Paris Saint-Germainiga liitumise üle. Pärast seda, kui ma Euroopasse tulin, on tegu olnud alati ühe kõige ambitsioonikama ja võitluslikuma klubiga. Suurim väljakutse, mis motiveeris mind mu uute tiimikaaslastega liituma, on soov aidata klubil võita kõik tiitlid, mida nende fännid ihkavad.

Mind tõmbas klubisse PSGst õhkav ambitsioon ja sellest johtuvad kirg ning energia. Olen Euroopas mänginud neli hooaega ja tunnen, et olen selleks väljakutseks valmis. Alates tänasest annan endast kõik, et aidata oma uusi meeskonnakaaslasi, avardada mu klubi jaoks piire ja tuua rõõmu miljonitele toetajatele üle terve maailma,» sõnas vutimees klubi kodulehel avaldatud teates.

Neymar astub esimest korda PSG mängijana avalikkuse ette täna Eesti aja järgi 14.30 toimuval pressikonverentsil. Kaks tundi hiljem astub brasiillane tuhandete fännide silme ees Parc des Princes staadionile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles