Ajaleht pani sekundilise täpsusega paika hetke, mis otsustas Neymari Barcelonast lahkumise

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi Barcelona uskumatut võitu tähistamas.
Lionel Messi Barcelona uskumatut võitu tähistamas. Foto: Imago/ScanPix

Maailma jalgpalli viimaste aastate uskumatuim tagasitulek – FC Barcelona lõi Camp Noul viimase seitsme minutiga Paris Saint-Germainile kolm väravat ning kindlustas üldskooriga 6:5 pääsu Meistrite liiga veerandfinaali. Ühtlasi oli see õhtu, kus Neymar sai aru, et ta peab Kataloonia suurklubist lahkuma, väidab El Pais.

Pole kahtlust, kes oli tol maagilisel õhtul Barcelonas kodumeeskonna parim mängija: oivalise esituse teinud Neymar lõi ise kolmest otsustavast väravast esimesed kaks ning andis viiendal üleminutil söödu Sergi Roberto 6:1 mänguvõidu vormistanud tabamusele. Tõenäoliselt oli tegu mehe karjääri kõige parema esitusega.

Ja kõik rääkisid ikkagi Messist.

Mis siin salata, vahetevahel määrab ajakirjanduse jututeema sinna kõrvale käiv pilt ning selle matši lõpus Messist saadud tabamus on lihtsalt oivaline – reklaamitahvlitel seisev mees lunastajana sünkja taeva taustal, klubi fännid joovastusest tema poole küündimas.

Just seda pilti kõikjal ajalehtedes nähes mõistis Neymar väidetavalt, et argentiinlasega samas meeskonnas ei saa ta kunagi särada nõnda eredalt, kui ise ihkaks. Barcelonas jäänuks ta igavesti Messi adjutandiks. Pariisis võib ta omapäi särada ning kes teab, kui PSG võidab tema juhtimisel Meistrite Liiga ja Brasiilia koondis särab tuleval aastal MMil, ehk lõpetab Neymar maailma parima mängija valimisel Messi ja Cristiano Ronaldo võitudeseeria.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles