Järelvaadatav: Levadia hävitas koduväljakul Paide Linnameeskonna

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas alistas FC Levadia Kadrioru staadionil Paide Linnameeskonna koguni 8:0. Kübaratrikiga sai hakkama leegionär Joao Neto Morelli, skoori tegid ka Ingemar Teever, Mark Oliver Roosnupp, Jevgeni Kobzar, Pavel Marin ja Rimo Hunt. Postimehe otseülekannet kommenteeris Kristjan Jaak Kangur.

Mängu eel:

Levadia on pannud end ise raskesse seisu, sest eelmises voorus kaotati võõrsil üllatuslikult Viljandi Tulevikule ning tabeliliider Flora kasutas pakutud võimaluse ära, libisedes juba seitsme punkti kaugusele. Selja tagant on Levadiaga samale pulgale aga jõudnud Nõmme Kalju.

Suvise üleminekuakna jooksul koosseisuga vangerdanud Paide tunneb jätkuvalt kõvasti puudust kaptenist ja keskväljamaestrost Andre Frolovist. Viimasest seitsmest mängust on nopitud vaid kaks viigipunkti, liigatabelis ollakse kaheksandal kohal - Tartu Tammekast nelja punktiga maas ja Tulevikust omakorda nelja punktiga ees. Levadiale kaotas Paide tänavuses esimeses omavahelises mängus 0:7 ja teises 2:5.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles