Red Bulli tiimipealik andis Mercedesele mõtlemapaneva soovituse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Horner.
Christian Horner. Foto: Jason Cairnduff/REUTERS

Red Bulli tiimipealik Christian Horner ütles, et Mercedese võistkond peab varsti otsustama, kelle kasuks nad tulevikus mängivad – Lewis Hamiltoni või Valtteri Bottase. Vastasel juhul saab neil sõitjate arvestuses olema äärmiselt keeruline Ferrari piloodi Sebastian Vetteli vastu.

Ferraris on kõik selge – Vettel on võistkonna esisõitja ja ning saab igasugust tuge ja peamise tähelepanu Kimi Räkköneni ees. Mercedes säärast valikut veel teinud ei ole, sest mõlemad piloodid on tiitlimängus sees. Üheksa etappi enne hooaja lõppu on Vetteli edu Hamiltoni ees 14 punkti, Bottas jääb sakslasest maha 33 silmaga.

Horneri sõnul on Mercedesel «suures mängus» püsimiseks vaja langetada oluline otsus. «Mercedese esisõitja on kahtlemata Hamilton ning mingil hetkel peavad nad seda välja näitama. Kimi positsioon Ferraris on varasemalt paika pandud, sama teeb varsti Mercedes ning Vettel ja Hamilton hakkavad meistritiitli nimel heitlema,» rääkis Austria võistkonna pealik.

Horneri hoolealused Daniel Ricciardo ja Max Verstappen tiitli nimel sel hooajal ei võistle, hoides üldarvestuses vastavalt neljandat ja kuuendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles