POSTIMEES LONDONIS Kupper: enda sisse oli raske ära mahtuda

Merili Luuk, London
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste kettaheite kvalifikatsioon Londoni MMil
Meeste kettaheite kvalifikatsioon Londoni MMil Foto: Tairo Lutter

Londoni MMil meeste kettaheite kvalifikatsioonis oma grupis 62.71 pikkuse heitega leppinud ning lõppvõistluselt eemale jäänud Martin Kupper sõnas, et enesetunne oli suurepärane. Ometi vedas teda alt tehnika.

«Ääretult kahju! Enda sisse oli raske ära mahtuda - enesetunne oleks lubanud oluliselt paremat tulemust. Tehnika lohises, viimastel treeningutel ei jõudnud seda ära kinnistada. Treeningute 64 meetrit jäi tulemata.»

Kupperi esimene katse oli 59.49, teisel katsel ületas ta 62 meetri joone (62.11) ning kolmandal tuli parim 62.71. «Heited läksid tõusvas joones, aga soojenduskatsetel ma ka oma heidet ei leidnud. Mõnest katsest jäi puudu, et see asi täna ära tabada.»

A-grupis täitis kvalifikatsiooninormi neli sportlast: Daniel Stahl, Robert Harting, Piotr Malachowski ja Mason Finley.

Harting kiitis pärast võistlust publikurohkust. «Kvalifikatsioon täismaja ees - see on uskumatu! See andis mulle väga palju energiat.» Sama meelt oli Kupper. «Olud olid suurepärased, see soosis häid tulemusi. Täna oli tase niivõrd palju parem,» lisas Kupper.

Viimasel hetkel MMile võistlema tulemist mees ei kahetse. «Absoluutselt mitte! Miks ma peaks kahetsema? Aasta parimad emotsioonid, täismaja. Jumala tips-tops oli, mul on hea meel, et avanes võimalus võistlema tulla.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles