Neymari paberimajandus jäi hiljaks ja brasiillane ei tohi PSG eest debüüti teha

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba pühapäeval saab Neymar tõega seda särki kanda.
Juba pühapäeval saab Neymar tõega seda särki kanda. Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS/Scanpix

Paris Saint-Germaini jalgpalliklubi ei saa oma uue kroonjuveeli, 222 miljonit eurot maksma läinud ründetähe Neymariga veel maailma ees uhkustada. Nimelt ei jõudnud Barcelonast Pariisi kolinud brasiillase üleminekudokumendid õigel ajal Prantsusmaa kõrgliiga korraldajateni ning see tähendab, et Neymar tänases Ligue 1 avavoorus väljakule joosta ei tohi.

PSG alustab uut liigahooaega täna õhtul, kui kodustaadionil võõrustatakse Amiensi klubi. Eile esimest korda uue koduklubi särgi selga tõmmanud Neymar on matšil kenasti kohal, kuid seda vaid avavile eel fännidele imetlemiseks. Mängu verivärske maailma kalleim jalgpallur ei pääse - BBC kirjutab, et Neymari rahvusvaheline üleminekudokument, mis pidanuks Prantsusmaa alaliitu jõudma eile keskööks, ei teinud seda teps mitte ehk hooaja avamängus PSG oma uut tähte kasutada ei saa.

Kohalike fännide südamed on Neymar igatahes juba võitnud. Eile pidas brasiillane oma esimese ametliku pressikonverentsi PSG mängijana, kuid juba mitu tundi enne seda lookles klubi Champs-Elysees promenaadil paikneva esinduspoe ees tuhandepealine järjekord, et soetada Neymari numbrit 10 kandev mängusärk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles