POSTIMEES LONDONIS Keerulistes ilmaoludes MM-debüüdil 18. koha saavutanud Orel: mõnel päeval tahan võistelda medalite nimel

Merili Luuk, London
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Maria Orel.
Anna Maria Orel. Foto: Tairo Lutter

Londoni MMi vasaraheite kvalifikatsioonis 67.37 heitnud ja 18. koha saanud Anna Maria Orel sõnas pärast võistlust, et on MM-debüüdiga rahul. «Selline hea võistlus, sain väga palju kogemusi. Mõnel päeval tahan võistelda juba medalite nimel.»

Oreli esimene katse oli 64.80, teise katse tulemus oli kaks meetrit lühem, kuid kolmandal sündis hooaja tippmargi lähedane tulemus. 

«Esimese katsega tegin oma keskmise ära, teisega riskisin võib-olla liiga palju ning kolmandal hoidsin pea selge,» selgitas sportlane võistluse käiku.

Täismaja ees võistelnud Orel tunnistas, et päris pingevabalt võistlus ei läinud: «Esimesel heitel oli natuke sabin sees. Otsisin oma heidet ja mul on väga hea meel, et leidsin selle,» rääkis 20-aastane Orel.

Kvalifikatsiooni ajal sadas vihma, kuid talvisel ajal tihti TTÜ staadionil võistlev Orel end sellest häirida ei lasknud. «Vihmasadu ei seganud üldse, ma ei mõtle sellistele asjadele,» ütles Eesti vasaraheitja ning lisas, et tajus publiku toetust.

Kohvreid pakkima Orel veel ei hakka, vaid elab teistele sportlastele kaasa. «Elan eestlastele kaasa. Samuti vaatan nii naiste kui ka meeste vasaraheite finaali,» lõpetas Orel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles