POSTIMEES LONDONIS Usain Bolti fännid kogusid MMile sõitmiseks aastaid raha

Merili Luuk, London
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamaika fännid
Jamaika fännid Foto: Merili Luuk

Kergejõustiku MMi laupäevase võistlusõhtu naelaks on 100 m jooksu finaal, kus Eesti aja järgi kell 23.45 kummardub kõikvõimas Usain Bolt viimast korda karjääri jooksul just sprindis stardipakkudele. 

Kuigi Bolt teeb kaasa ka 4x100 m teatejooksus, on palju jamaikalasi kogunenud just täna Londoni olümpiastaadionile. Nende seas on ka Shareeka ja Jamie, kes tulid Kingstonist 8000 km kaugusele, et oma iidolit näha.

Neiud rääkisid Postimehele, et olid jamaikalase võistluse nimel kogunud raha juba mitu aastat. «Meie vanemad käisid Londoni olümpiamängudel viis aastat tagasi ning ütlesid, et kui Usain nii võrratus linnas kui London võistleb, peame meiegi siia tulema. Mõtlesime ja hakkasime raha koguma.»

Jamaika fännid
Jamaika fännid Foto: Merili Luuk

Jamaikal on Bolti võistluste piletid kuum kaup. Lõpuks käidi pääsmete eest välja mitusada eurot. Vanemad pärandasid neidudele ka fänniatribuutika, mida jamaikalannad uhkusega kannavad. Kullavõidus nad ei kahtle. «Oleme nii elevil. Sellest tuleb uhke õhtu!»

Shareeka loodab oma Boltiga ka pilti teha. «Ta on nii sõbralik ning tähistab oma võitu alati ka fännidega. Loodame, et saame ka hiljem linnas teda näha!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles