Galerii: troonilt tõugatud sprindikuningas ajas fotograafid omavahel kähmlema

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sportlased ajavad kergejõustiku MMil oma asju jooksurajal ja sektorites, kuid igapäevane olelusvõitlus käib suurvõistlustel ka fotograafide vahel - kes pääseb iidolitele kõige lähemale ja saab parima pildi? Eriti karmiks läheb möll siis, kui juhtub midagi erakorralist nagu näiteks Usain Bolti viimane 100 meetri jooks tiitlivõistlustel.

Nii juhtuski eile Londonis, et osa fotograafe läks parima positsiooni pärast heideldes koguni omavahel kättpidi kokku. Bolt end sellest häirida ei lasknud, vaid suhtles tavapärasel vahetul moel publikuga.

Et Londoni MMi «kappidest» turvamehed on ülesannete kõrgusel, torkas silma juba avapäeval, kui 10 000 meetri jooksu võitnud Mo Farah läks tribüünile, et kallistada abikaasat Taniat ja võtta sülle kaksikutest tütred. Esialgu ei pääsenud Farah lastega tagasi jooksurajale, ent siis asusid talle teed puhastama turvamehed, kes tegid seda väga resoluutsete võtetega - ette jäänud fotograafid tõmmati-lükati lihtsalt kahte lehte laiali. Nurisejaid polnud, sest reeglid on niisugusel juhul korraldajate teha ega kuulu arutamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles