Jürgenson lõi Soomes olulise värava, Anieri mäng lõppes varakult

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Jürgenson (valges)
Markus Jürgenson (valges) Foto: Tairo Lutter / Postimees

Soome kõrgliiga 20. vooru kohtumises olid samal väljakul korraga koguni neli eestlast, kui VPS (Marko Meerits ja Markus Jürgenson) ja PS Kemi (Marek Kaljumäe ja Sergei Mošnikov) mängisid väravaterohkes mängus 3:3 viiki. Kusjuures VPSi viigivärava lõi endine FC Flora kaitsja Jürgenson 90. minutil.

Henri Anier (Lahti) kohtus võõral väljakul tabeliliidri HJKga, kuid algkoosseisus alustanud Eesti koondise ründaja pidi vigastuse tõttu väljakult lahkuma juba üheksandal minutil. Kohtumine lõppes 0:0 viigiga.

Vastamisi läksid ka Eesti koondise väravavahid Andreas Vaikla (Mariehamn) ja Mihkel Aksalu (SJK). Mõlemad mehed suutsid enda värava puhtana hoida. 

Liigatabelis paikneb VPS 33 punktiga teisel positsioonil, jäädes HJKst maha kümne silmaga. Lahti (32) kolmandal, SJK (29) kuuendal, Mariehamn (27) kaheksandal ja Kemi (23) üheksandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles