Hea uudis: Kloppi usaldus Klavani suhtes pole kadunud

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan ja Jürgen Klopp.
Ragnar Klavan ja Jürgen Klopp. Foto: Brian Lawless/PA Wire/PA Images

Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp andis mõista, et on hooajaeelsete treeningkohtumistega rahul ning üleminekuturul ringi vaatamiseks põhjust ei ole.

Suvises üleminekuaknas Southamptoni keskkaitsja Virgil van Dijki soetamisele lähedale jõudnud Liverpool suure tõenäosusega enam meeskonda ei täienda. Punastega on kahe hooaja vahel liitunud ründajad Mohamed Salah, Dominic Solanke ja äärekaitsja Andrew Robertson.

Seega läheb Liverpool uuele hooajale vastu nelja keskkaitsjaga: Dejan Lovren, Joel Matip, Ragnar Klavan ja Joe Gomez. «Hetkeseisuga olen rahul. Meil on neli keskkaitsjat ning sellest piisab. Me ei osta keskkaitsjat lihtsalt ostmise pärast,» rääkis sakslasest loots.

Hooaja esimeses liigamängus läheb Liverpool eeloleval laupäeval võõral väljakul vastamisi Inglismaa kõrgliiga keskmike hulka kuuluva Watfordiga – seda vaid kolm päeva enne üliolulist Meistrite liiga matši Hoffenheimiga.

Prioriteet on ilmselgelt Meistrite liiga alagrupiturniirile jõudmine, kuid sellest hoolimata keskendub Klopp sajaprotsendiliselt kohtumiseks Watfordi vastu. «Ma ei kujuta ette stsenaariumi, et valmistame toetajatele pettumuse ning kaotame enesekindluse. Esimene mäng on meile oluline (loe: Klopp kasutab põhimängijaid) – seejärel tuleb matš Hoffenheimiga,» ütles Klopp.

HOOAJAEELSED MÄNGUD:

12.07. Tranmere Rovers – Liverpool 0:4

14.07. Wigan Athletic – Liverpool 1:1

19.07. Liverpool – Crystal Palace 2:0

22.07. Liverpool – Leicester City 2:1

29.07. Berliini Hertha – Liverpool 0:3

01.08. Müncheni Bayern – Liverpool 0:3

02.08. Liverpool – Madridi Atletico 1:1

05.08. Liverpool – Athletic Bilbao 3:1

JÄRGMISED MÄNGUD:

12.08. Watford – Liverpool (Premier League)

15.08. Hoffenheim – Liverpool (Meistrite liiga)

19.08. Liverpool – Crystal Palace (Premier League)

23.08. Liverpool – Hoffenheim (Meistrite liiga)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles