Video: Kopenhaageni derbimängus vallandus mäss, fännid läksid politseiga kaklema

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: CRAIG BROUGH/Action Images via Reuters

Taani kõrgliiga neljanda vooru kohtumises kahe Kopenhaageni linna meeskonna (Brondby IF ja FC Kopenhaagen) vahel vallandus matši lõpus mäss, milles üheks osapooleks oli seadusesilm.

Intsident sai alguse lisaminutitel, kui (eeldatavasti) Kopenhaageni toetaja ründas vahetult pärast Brondby juhtväravat väljaku ääres seisnud turvameest, mille järel asusid politseinikud tribüünidele korda seadma. Fännid lahinguta alla ei andnud ning pooled läksid omavahel kättpidi kokku.

Mäng loomulikult selleks ajaks peatati ja sai jätkuda alles 110. minutil. Järelejäänud kahe minutiga kumbki meeskond skoori teha ei suutnud ning kohtumine lõppes Brondby 1:0 võiduga.

Möödunud hooaja meisterklubi Kopenhaagen on uut hooaega alustanud kehvasti, kogudes nelja mänguga vaid viis punkti. Brondby teenis ühe kaotuse kõrvale kolmanda võidu ning paikneb liigatabelis täiseduga jätkava Nordsjaellandi järel teisel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles