Kerde: peame veel palju õppima

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage
Kristo Saage Foto: Peeter Langovits

TTÜ/Kalevi korvpallimeeskond kaotas Balti liiga üleminekumängude teises kohtumises kodus KK Kaunasele 65:75 ja langes praegu kehtiva süsteemi kohaselt eliitdivisjonist välja. Seega mängib tuleval hooajal seal Eesti liiga kolmanda meeskonna asemel Leedu meistriliiga kümnes klubi…


Kaunase võidu heaks andis oma väikese panuse ka Kristo Saage, kes sai 11 minutit mänguaega ja viskas selle ajaga kolm punkti. Võimalik, et see jäi endisele Rakvere Tarva tagamehele selle klubi särgis viimaseks mänguks.

«Hooaeg on lõppenud ja praegu pole mul vaja Kaunasesse tagasi sõita,» sõnas Saage ja lisas, et ei oska tuleviku kohta veel midagi öelda. «Pärast treeneri vahetust on raske – tema ei oska inglise, mina vene keelt. Saan oma kümme minutit mängida, kuid mingit vastukaja pole. Keegi ei ütle midagi, kui viskan peale kümme korda või kaks korda.» Enne treeneri vahetust oli Saage meeskonnas märksa olulisem tegelane.

Eesti mehe saatuse kohta ei osanud midagi öelda ka Kaunase direktor Marijus Stankevičius. «Nüüd, kui hooaeg läbi, hakkame treeneritega tuleva aasta koosseisu puudutavaid küsimusi arutama. Saage jäämine või lahkumine sõltub samuti treeneri soovist. Peame komplekteerima meeskonna teadmisega, et mängime Balti liiga kõrgemas divisjonis,» rääkis ta.

TTÜ peatreener Üllar Kerde möönis, et hoolealused ei näidanud just parimat mängu. «Mul pole meestele midagi ette heita, kuid täna jäime igas olukorras ühe takti võrra maha,» sõnas ta. «Peame veel palju õppima, aga ma ei tea, millal see õppimise aeg ükskord otsa saab.»

TTÜ alustas eile kodus peetud kohtumist esimeses mängus saadud üheksapunktilisest kaotusseisust. Kolmandal veerandajal pääsesid nad kahel korral kaheksa silmaga ette, kuid see oli ka kõik. Viimasel veerandajal valitses mängu juba Kaunas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles