Eesti noor golfar saavutas rahvusvahelisel turniiril kolmanda koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Raukas.
Timo Raukas. Foto: Eesti Golfi Liit

Eesti golfikoondis (koosseisus Timo Raukas, Mattias Varjun ning Kevin Christopher Jegers) esindasid Eestit 4.-6. augustil Rootsis Global Junior Golf turniiri etapil Swedish Junior Classics.

Raukas saavutas tulemuse +2 (72, 75, 74), jäädes kolmandat kohta jagama soomlase Miikka Makineniga. Jegers mängis tulemusele +9 (76, 75, 77) ja Varjuni lõplik tulemus oli +11 (76, 79, 75) ning saavutasid vastavalt 11. ja 12. koha.

Raukase sõnul oli mäng hea, kuid taktikaliselt oleks pidanud mängima mõnes kohas teisiti. «Samas jäin enda tulemusega rahule, sest viimased mängud on läinud väga stabiilselt,» sõnas ta ning lisas, et eesmärk HCPd langetada ning WAGRi punkte koguda, sai täidetud.

Jegers lisas kommentaariks, et teda jäi veidi kripeldama lähimäng, kuid samas olid löögid pikad ning see aitas võistlusele oluliselt kaasa. Varjuni sõnul oli tema mäng esimesel kahel päeval küll pisut kõikuv, aga viimaseks päevaks õnnestus saada mäng stabiilsemaks ning sellega ka oma tulemust parandada.

Swedish Junior Classics etapi puhul on tegemist 12.-18. aastaste golfarite kolmepäevase löögimängu vormis võistlusega, kus igal päeval mängitakse 18 rada. Võistlusele pääsemiseks peab poistel olema HCP 5 ning tüdrukutel HCP 7.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles