Neymar lõi PSG särgis oma esimesed väravad

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar sai PSG särgis jala valgeks -
seni veel vaid treeningmängus
Neymar sai PSG särgis jala valgeks - seni veel vaid treeningmängus Foto: JACQUES DEMARTHON/AFP/Scanpix

Maailma kalleim jalgpallur, Paris Saint-Germainile 222 miljonit eurot maksma läinud Brasiilia ründetäht Neymar lõi eile uue koduklubi särgis esimesed kaks väravat. Kinniste uste taga toimunud treeningmängus kostitas ründaja oma tabamustega PSG duubelrivistust.

Laupäeval, kui PSG alustas uut Prantsusmaa liigahooaega 2:0 võiduga Amiensi üle, Neymar erinevate paberimajanduslike probleemide tõttu veel meeskonda esindada ei saanud. Esimest korda astus ta koos uute meeskonnakaaslastega jalgpallimurule eile, kui laupäevasest matšist vähemkurnatud mängijad pidasid täispika treeningkohtumise PSG duubli vastu. Mirror vahendab L’Equipe’i uudist, et kõik 90 minutit kaasa teinud Neymar mängis 4-4-2 formatsioonis vasakul äärel ning lõi esindusmeeskonna kuuest väravast kaks.

Hooaja esimeses liigamängus lõid PSG väravad Edison Cavani ja Javier Pastore. Neymari ametlik debüüt peaks toimuma eesootaval nädalavahetusel, kui PSG sõidab külla Guingampi meeskonnale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles