Vabatahtlik Ott Pärna Londoni MMil.
Vabatahtlik Ott Pärna Londoni MMil. Foto: Tairo Lutter

Ametlikul seljakotil on embleem puudu? Massaažilaud eksleb ringi? Kust saab kiiresti jääd? Eesti kergejõustikukoondis on Londoni MMil mureta, sest neid abistab eestlasest vabatahtlik Ott Pärna. Majandusekspert ja spordientusiast, kes veab ka rahvusvahelist spordivabatahtlike liikumist SCULT, on nelja võistluspäeva jooksul näinud ka muud kui eestlaste võistlusi. Et aktiivsele mehele meeldib pildistada, jagas ta Postimehega kilde oma fotoaparaadist ning selgitas, miks just need pildid on talle olulised. 

 «You Made My Day!» olid neli sõna, mis kõlasid meditsiinivabatahtlik Mo, pika nimega Mohammedabbas Khaki suust, kui ta oli minult saanud foto endast koos Usain Boltiga. Sarnaseid pilte Boltist ja spordivabatahtlikest liigub veebis vähe. Ühe silmapilguga kuulsaks!
 «You Made My Day!» olid neli sõna, mis kõlasid meditsiinivabatahtlik Mo, pika nimega Mohammedabbas Khaki suust, kui ta oli minult saanud foto endast koos Usain Boltiga. Sarnaseid pilte Boltist ja spordivabatahtlikest liigub veebis vähe. Ühe silmapilguga kuulsaks! Foto: Ott Pärna
Tahtejõutuur. Sir Mohamed Muktar Jama «Mo» Farah võitis oma viimase 10 000 m kulla puhtalt tahtejõu pealt. Ja 66 000-pealise kodupubliku toel. Stardisirge alguses olid kõigi meeste võimalused ja võimed võrdsed. Vaatasin ise jooksu koos Roman Fostiga, kes selgitas eri strateegiaid.
Tahtejõutuur. Sir Mohamed Muktar Jama «Mo» Farah võitis oma viimase 10 000 m kulla puhtalt tahtejõu pealt. Ja 66 000-pealise kodupubliku toel. Stardisirge alguses olid kõigi meeste võimalused ja võimed võrdsed. Vaatasin ise jooksu koos Roman Fostiga, kes selgitas eri strateegiaid. Foto: Ott Pärna
Kommentaarid
Copy