Video: karikafinaali kaotajad andsid eksinud kohtunikule peksa

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik Ibrahim Nour El-Din piiramisrõngas.
Kohtunik Ibrahim Nour El-Din piiramisrõngas. Foto: AHMED ABD EL-GAWAD/AFP/Scanpix

Jalgpalli Araabia klubide karikavõistluste finaalmatšis Tunise Esperance  ja Ammani Al-Faisaly vahel läks tuliseks – 2:2 lõppenud normaalaja järel lõi Tuneesia klubi 102. minutil võiduvärava. Suluseisu nõudnud Al-Faisaly mängijad ründasid seepeale Egiptuse vilemees Ibrahim Noul El-Dini.

Kohtunik sai mängijatelt tunda nii pea- kui küünarnukihoope, kuid ometi lasi ta matšil jätkuda kuni lisaaja lõpuni. «Otsustasin mitte mängu katkestada, sest see poleks Egiptuse jaoks hea olnud,» vahendab El-Dini sõnu BBC. «Üks Al-Faisaly ametnik tuli minu juurde ja palus vabandust mängijate rünnakute eest, aga siis tuli ta järsku ka mulle kallale. Ma võtsin need solvangud vastu, sest see turniir toimus Egiptuse pinnal ja ma ei tahtnud läbi kukkuda – eriti finaalis.»

Kuigi Al-Faisaly mängijate käitumist ei saa kuidagi heaks kiita, tuleb samas tõdeda, et nende pahameelel oli alust: Esperance väravale resultatiivse söödu andnud Kameruni poolkaitsja Franck Kom oli ise palli saades suluseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles