Tipphetked: Barcelona purustas traagilises õnnetuses osalenud Chapecoense

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chapecoense.
Chapecoense. Foto: MANU FERNANDEZ/AP

Barcelona jalgpalliklubi alistas Juan Gamperi karikamängus eelmisel aastal traagilises lennuõnnetuses osalenud Chapecoense meeskonna 5:0.

Põhikoosseisus mänginud Barcelona eest säras värava ja kahe resultatiivse sööduga Gerard Deulofeu, kes alustas algkoosseisus Pariis Saint-Germaini lahkunud Neymari asemel. Avapoolaja kõik kolm tabamust sündisid tema osalusel.

Teisel kolmveerandtunnil leidsid Lionel Messi söödust väravavõrgu üles Luis Suarez ja Denis Suarez. Barcelonal avanes minut enne kohtumise lõppu võimalus kuuenda löömiseks, kuid Paco Alcaceri 11 meetri karistuslöögi tõrjus Chapecoense väravavaht Artur Moraes.

Chapecoenset tabanud tragöödias kaotas elu 19 jalgpallurit. Õnnetuse elasid üle kolm mängijat, kuid väravavahi Jackson Follmanni jalg tuli hiljem haiglas amputeerida. Tänavuseks hooajaks on Chapecoense sõlminud lepingu enam kui paarikümne uue jalgpalluriga.

Kohtumise tipphetked:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles