Selgusid Eesti mid-amatööride meistrid golfis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golf.
Golf. Foto: Eesti Golfi Liit / Joosep Martinson

Möödunud nädalavahetusel kogunes Eesti üle-30-aastaste ehk mid-amatööride paremik Pärnu Bay Golf Links golfiväljakule, et võtta omavahel mõõtu ning selgitada parematest parimad ja mängida välja Eesti meistritiitlid löögimängus.

Üle 20 m/s sekundis puhunud meretuules pandi proovile kõik oma oskused, õpiti nii mõndagi uut iseenda ja golfilöökide kohta ning golfi jaoks äärmuslikud ilmaolud muutsid tingimused kõigile ühtviisi raskeks. Seda, et võistlus oli rasketes oludes võrdsete vastaste vahel, näitasid ka tulemused ning rajalt tulijate mõtlikud ja tuulest ning päikesest õhetavad näod. Pühapäeva õhtuks oli aga kõik selge ning alljärgnevalt ongi ära toodud paremusjärjestused naiste ja meeste klassides.

Naiste klassis võttis tubli võidu ja sai kaela Eesti meistri medali Karin Mängel  (mänguringid 89 ja 87 lööki), teisele kohale tuli Sirje Eichelmann (96 ja 93 lööki) ning kolmanda koha saavutas Anneli Esken (98 ja 94 lööki).

Meeste klassis oli pinevust ja draamat kuni viimase raja viimase löögini, kus võidu napsas Enn Pääro (81 ja 88 lööki). Teise ja kolmanda koha väljaselgitamiseks läks aga vaja kaherajalist play-off’i, mille tulemusel saavutas teise koha Kristo Tullus (81 ja 89 lööki) ja kolmanda koha sai Erko Täht (85 ja 85 lööki).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles