Sportlased on hotelli tabanud viiruse tõttu võistlusest loobunud

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Botswana jooksja Isaac Makwala ei osalenud eile hooaja edetabelijuhia 200 meetri eeljooksus, kuid püüab täna toimuvas 400 meetri finaalis kaasa teha.
Botswana jooksja Isaac Makwala ei osalenud eile hooaja edetabelijuhia 200 meetri eeljooksus, kuid püüab täna toimuvas 400 meetri finaalis kaasa teha. Foto: Martin Meissner/AP/Scanpix

Kergejõustiku maailmameistrivõistlusi Londonis on tabanud suur viirusepuhang ning seetõttu on mitmed sportlased loobunud võistlusest.

Üks sportlaseid majutav hotell Londoni kesklinnas, kus elavad teiste seas Saksamaa ja Kanada sportlased, on äärmiselt keerulises seisus ning rahvusvaheline kergejõustikuliit on koos tervisehoiu töötajatega olukorda lähemalt uurima asunud. Sportlased läbivad arstlikku ülevaatust.

Viirusega võitles teiste seas ka 400 meetri tõkkejooksu poolfinaalis jooksnud Jaak-Heinrich Jagor. Homme kaugushüppe kvalifikatsioonis osalev Ksenija Balta ja teised eestlased on viirusest priid. «Eestlastega on praegu kõik korras,» kinnitas Eesti delegatsiooni juht Kristel Berendsen Postimehele. 

30-aastane Botswana jooksja Isaac Makwala ei osalenud eile hooaja edetabelijuhina 200 meetri eeljooksus, kuna oksendas, mistõttu käskis IAAFi (Rahvusvahelise Kergejõustikuliidu ) delegaat tal kõrvale astuda. Sportlase sõnul polnud põhjuseks aga kõhuviirus ning sestap soovib ta osaleda täna õhtul toimuvas 400 meetri finaalis.

«Kahju, et eile nii läks, kuna olin selleks kaua valmistunud. Täna tunnen ennast aga paremini ning olen valmis jooksma,» rääkis Makwala BBC-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles