Alonso: tänavune hooaeg on olnud suurepärane

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Vormel 1 sarjas McLareni meeskonda kuuluva Fernando Alonso sõnul on tal seni olnud isiklikus plaanis suurepärane hooaeg olenemata raskustest meeskonnas (McLareni tiim on senise 11 etapiga kogunud 11 punkti ning asub meeskondade arvestuses alles üheksandal kohal – toim).

Kahekordne maailmameister tunneb, et ta pole niivõrd konkurentsivõimelises seltskonnas viimastel hooaegadel osalenud ning eelkõige naudib hispaanlane uue põlvkonna F1 masinaga sõitmist. Ühe senise tipphetkena osales Alonso karjääris esimest korda maikuus Indianapolis 500 võidusõidul, kus hoidis liidripositsiooni, kuid pidi viimaks mootoriprobleemide tõttu katkestama.

«Meeskonnana ei saa senise hooajaga rahul olla, kuid isiklikus plaanis on see olnud minu jaoks suurepärane aasta. 2017. aasta F1 masinaga tunnen ennast palju konkurentsivõimelisena kui eelmistel aastatel. Samuti osalesin Indy 500 võidusõidul, mis oli hea kogemus ning seega võin väita, et tegu on seni olnud fantastilise hooaja esimese poolega,» rääkis 36-aastane Alonso.

Vormel 1 sarja järgmine etapp ehk Belgia GP toimub 27. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles