Palliga näkku saanud Fellaini tegi enda kulul nalja

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi poolkaitsja Marouane Fellaini.
Manchester Unitedi poolkaitsja Marouane Fellaini. Foto: BORIS GRDANOSKI/AP

Teisipäeva õhtul Makedoonia pealinnas Skopjes mängitud Euroopa superkarikafinaalis alistas valitsev Meistrite liiga tšempion Madridi Real 2:1 kevadise Euroopa liiga võitja Manchester Unitedi.

Kui enamasti hakkavad suurte jalgpallimatšide - superkarikafinaal kahtlemata sinna kategooriasse liigitub - järel internetis viraalselt ringlema videod imelistest väravatest või kohtunike skandaalsetest otsustest, siis eilse matši järel osutus hitiks hoopis üks foto.

Nimelt saadi oivalist pildile, kuidas Manchester Unitedi jalgpallur Marouane Fellaini on äsja palliga vastu vahtimist saanud. Belglane ei jätnud enda üle nalja heitmata, vaid postitas mängu järel Twitterisse säutsu, kus fotole lisatud kiri: «Aitäh kõigile, kes selle pildi postitasid ja mulle saatsid.».

See polnud Fellaini jaoks kohtumise ainuke valus seik. Õhuvõitluses pani ta pead kokku Reali kapteni Sergio Ramosega, mistõttu hakkas belglase otsmikust verd jooksma, mis saadi pidama väga rohmaka sidemega.

Manchester Unitedi poolkaitsja Marouane Fellaini. NIKOLAY DOYCHINOV/AFP/Scanpix
Manchester Unitedi poolkaitsja Marouane Fellaini. NIKOLAY DOYCHINOV/AFP/Scanpix Foto: NIKOLAY DOYCHINOV/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles