Margus Hunt kasvatas peatreeneri silmis oma aktsiaid

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indianapolis Coltsi äärekaitsja Margus Hunt.
Indianapolis Coltsi äärekaitsja Margus Hunt. Foto: Indianapolis Colts

Ameerika jalgpalli liigas (NFL) Indianapolis Coltsi meeskonda kuuluv äärekaitsja Margus Hunt näitas end kaheksa päeva kestnud laagris heast küljest, tänu millele tõusis põhikoosseisu kandidaadiks.

Kui enne treeninglaagrit pakkusid eksperdid, et põhihooajal kuuluvad kaitseliinis põhimeeste hulka Jonathan Hankins, Henry Anderson ja Kendall Langeford, kohta põhikoosseisus väärivad Hassan Ridgeway, Grover Stewart ja Al Woods, ning Hunt, David Parry, T.Y. McGill ja Josh Byod peavad omavahel võitlust ühe koha nimel, siis nüüdseks on jõujooned muutunud.

Nimelt avaldati eile Coltsi koduleheküljel meeskonnast mitteametlik nimekiri, mille järgi on 30-aastane Hunt äärekaitsjate arvestuses pärast Andersoni n-ö esimene vahetusmees. Kuna Langford on parasjagu vigastatud, kuulub eestlane praeguse seisuga seitsme kaitsemängija sekka, kel koht põhikoosseisus olemas.

Lisaks avaldas arvamust vastavalt kaheksa päeva pikkuses treeninglaagris nähtule ka Coltsi peatreener Chuck Pagano, kellele jäi ühenda neljast mängijast silma just Hunt.

Mida aga suudab eestlasest ameerika jalgpallur tõelises mängus, selgub juba pühapäeval, kui Colts läheb hooajaeelses sõpruskohtumises vastamisi Detroit Lionsiga.

Indianapolis Coltsi meeskonna kaitsemängijate nimekiri.
Indianapolis Coltsi meeskonna kaitsemängijate nimekiri. Foto: Indianapolis Colts
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles