Eilne superkarikas tõmbas Bale’i lahkumisjuttudele vee peale

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho sõnas pärast UEFA superkarika finaalis saadud kaotust, et lootused Gareth Bale’i soetamiseks on lõplikult purunenud.

Unitedi loots on varasemalt öelnud, et juhul kui Madridi Real soovib ääreründaja maha müüa, siis teeb ta kõik endast oleneva, et waleslane Manchesteri siirduks. Pärast eilset hooaja avamängu, kus Bale kuulus Reali algkoosseisu ning andis resultatiivse söödu, on Mourinho jaoks kõik selge. «Ma usun, et nüüd teavad kõik, et ta jääb (Madridi – toim).

Rohkesti kõneainet pakkunud kuulujutule tõmbas kriipsu peale ka mängumees ise, vihjates, et on Hispaanias õnnelik. «Ma keskendun vaid enda tegemistele, ma ei kuula ega loe kuulujutte. Naudin tiitlite võitmist ja jalgpalli mängimist nii palju kui võimalik,» ütles Bale.

Madridi Real maksis 2013. aastal Bale’i eest rekordilised 100 miljonit eurot. Hiljem on suurema rahasumma eest klubi vahetanud vaid kaks mängijat: Paul Pogba (Manchester United) ja Neymar (Pariis Saint-Germain). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles