MMil osalevad Eesti sulgpallurid said avaringis soodsa loosi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must
Raul Must Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna selgusid Eesti sulgpallurite vastased 21-27. augustil mängitaval sulgpalli MM-turniiril Šotimaal Glasgowis.

Eesti sportlastest kvalifitseerusid MMile üksikmängus Raul Must ning paarismängus Kristin Kuuba ja Helina Rüütel. MMile pääses üksikmängus maailma edetabeli alusel 64 mängijat ja paarismängus 48 paari.

Eestlased võivad loosi tulemusega rahule jääda, sest avaringis ei tule kokku minna asetatud mängijatega. Maailma edetabelis 52. kohal asuv Must sai vastaseks tuttava mängija, soomlase Eetu Heino (BWF 83). Heinoga, kellega Eesti esireket ka aeg-ajalt koos treenib, on senine omavaheliste võistlusmängude seis 5:2 Musta kasuks.

MM-debüüdi teevad 20-aastased Kristin Kuuba ja Helina Rüütel, kes maailma edetabelis paiknevad 68. kohal. Neid ootab ees kohtumine Saksamaa paari Johanna Goliszewski ja Lara Kaeppleiniga, kes asuvad maailma edetabelis 42. astmel. Kuuba ja Rüütli osalemine MMil on märgiline ka seetõttu, et viimati õnnestus Eesti sulgpalluritel paarismängus MMile pääseda 11 aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles