Miller-Uibo jäi traagilisel kombel MMil medalita (1)

Merili Luuk, London
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Londoni MMil juhtus järjekordne suurüllatus, kui Rio olümpiavõitja Shaunae Miller-Uibo jäi 400 meetri jooksus medalita. 

Eesti mitmevõistleja Maicel Uibo abikaasa juhtis enamikku distantsist, kuid vahetult enne finišijoont kangestus ning lõpetas pettunult alles neljandana. 

Maailmameistritiitli võitis ameeriklanna Phyllis Francis isikliku rekordi 49,92-ga. Bahreini jooksja Salwa Eid Naser sai ajaga 50,06 hõbemedali. Kolmas oli üheksakordne maailmameister Allyson Felix 50,49-ga.

Miller-Uibo intervjuusid jooksu järel ei andnud, kuid Bahama ajakirjanikud püüdsid kinni neiu ema, kes sõnas, et ei tea, mis täpselt juhtus.

«Ta ei tea, mis juhtus. Ta oli kindlalt juhtimas ning takerdus. Ta ei mõista sead. Ta ei tea, mis see on,» tunnistas ka Maybeline Miller, kes vaatas võistlust koos Maiceliga. 

Neljapäeval on Miller-Uibo stardis 200 meetri poolfinaalis ning ema sõnas, et tütar on positiivselt meelestatud. «Ta ütles, et läheb 200 m võitma!»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles