Liverpool lükkas Barcelona hiigelpakkumise tagasi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpool ei kavatsegi Philippe Coutinhot müüa.
Liverpool ei kavatsegi Philippe Coutinhot müüa. Foto: Kin Cheung/AP/Scanpix

Barcelona jalgpalliklubi pakkus Liverpooli meeskonnale poolkaitsja Philippe Coutinho eest 100 miljonit eurot, kuid Liverpool lükkas pakkumise tagasi.

Barcelona on teinud Liverpoolile Coutinho eest juba kaks pakkumist. Neist viimane näinuks ette, et Inglismaa eelmise hooaja neljas klubi saaks ründava poolkaitsja eest kohe 85 miljonit eurot ja võimalike boonustena veel 15 miljonit. Liverpool on aga korduvalt toonitanud, et Coutinho pole müügiks, vahendab BBC.

Barcelona otsib asendajat Neymarile, kes müüdi eelmisel nädalal maailmarekordilise 222 miljoni euro eest Paris Saint-Germainile. Coutinho käis eelmisel hooajal Liverpooli eest kõigis sarjades platsil 36 korda ja lõi 14 väravat. Jaanuaris sõlmis ta klubiga uue viieaastase lepingu, milles puudub väljaostuklausel. Juulis pakkus Barcelona tema eest 80 miljonit eurot, mispeale Liverpooli peatreener Jürgen Klopp kinnitas, et Liverpool ei ole klubi, mis oma paremaid mängijaid müüks.

Liverpooli hooaja esimesed ametlikud mängud:

  • 12. august Watford – Liverpool (Premier League'i avavooru kohtumine)
  • 15. august Hoffenheim – Liverpool (Meistrite liiga play-off'i avamäng)
  • 19. august Liverpool – Crystal Palace (Premier League)
  • 23. august Liverpool – Hoffenheim (Meistrite liiga play-off'i kordusmäng)
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles