Maailma esireket on sunnitud vigastuse tõttu tiitli loovutama

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray.
Andy Murray. Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP/Scanpix

Maailma esireket Andy Murray teatas, et loobub Cincinnati Masters-turniirist, kuna pole ikka veel puusavigastusest paranenud. Vigastus segas Murray mängu juba juulikuisel Wimbledoni turniiril ning seejärel oli ta sunnitud vahele jätma ka Kanadas peetava Rogers Cupi.

30-aastane Murray jääb sel kuul kindlasti ilma esireketi staatusest ning kahtlane on ka tema kaasalöömine aasta viimasel slämmiturniiril US Openil, mis algab juba 28. augustil. «Jätkan taastumist ja loodan New Yorgis siiski väljakule tulla,» lubas Murray, kes sai 2012. aastal just US Openil elu esimese slämmiturniiri võidu.

Novembrist alates esireketi kohta hoidnud Murrayst möödub 14. augustil avaldatavas edetabelis Rafael Nadal, ent seda vaid juhul, kui hispaanlane jõuab käimasoleval Rogers Cupil poolfinaali. Kui Nadal seda ei suuda, vahetub esireket 21. augustil pärast Cincinnati turniiri ikkagi, kuid lisaks Nadalile on siis võimalus taas maailma esinumbriks tõusta ka Roger Federeril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles