Galerii ja blogi: Miller-Uibo parandas vea, Van Niekerk jäi kuldse duublita

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Londonis peetavatel kergejõustiku maailmameistrivõistlustel on neljapäeval, 10. augustil võistlemas Eesti odaviskajad Magnus Kirt ja Tanel Laanmäe. Shaunae Miller-Uibo on pärast eilset dramaatilist 400 m finaali stardis 200 m poolfinaalis. Maailmameistrid selguvad meeste kolmikhüppes, naiste 400 m tõkkejooksus ja meeste 200 m jooksus. Kõike seda saad jälgida Postimehe otseblogi vahendusel!

EELVAADE:

Laanmäe viskab kvalifikatsiooni A-grupis, mis alustab kell 21.05. Ta on 16 mehe seas viimane viskaja. Käesolev hooaeg on Laanmäel kulgenud keeruliselt ja MMile pääses ta tänu Rahvusvahelise Kergejõustikuliidu kutsele. Hooaja tippmark on Laanmäel 82.58, isiklik rekord 85.04. 

Kell 22.35 alustab B-grupp, kus Magnus Kirt viskab järjekorras kuuendana. Kirdi hooaja parim vise kandus 86.06-ni. Kirdi isiklik rekord on 86.65.

Odaviske lõppvõistlusele pääsemiseks tuleb täita kvalifikatsiooninorm 83 meetrit või kui normitäitjaid on vähem, jõuda 12 parema sekka. 

Odaviske maailma hooaja edetabelijuht on sakslane Johannes Vetter, kes viskas juulis kõigi aegade teise tulemuse 94.44. Üle 90 meetri pikkuse odakaarega on sel hooajal hakkama saanud ka teine sakslane Thomas Röhler – 93.90.

Maailmameistrid selguvad meeste kolmikhüppes ja naiste 400 meetri tõkkejooksus. Õhtu naelaks on vaieldamatult meeste 200 meetri finaal, mis algab Eesti aja järgi kell 23.52. Teiste seas murdis end finaali kõhuviiruse küüsis vaevelnud ning ilmselgelt Londoni publiku lemmikuks saanud Botswana sprinter Isaac Makwala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles