Video: Ojamaa lahkus ametlikult Hollandi klubist, saldosse jäi üks iluvärav

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (paremal)
Henrik Ojamaa (paremal) Foto: Go Ahead Eagles / Facebook

Hollandi kõrgliigast tänavuseks hooajaks esiliigasse langenud Go Ahead Eaglesi meeskond andis oma kodulehel teada, et eestlasest ääreründaja Henrik Ojamaa lahkub nende ridadest.

«Leping Henrik Ojamaaga on poolte vastastikusel kokkuleppel lõpetatud,» teatas klubi. «Go Ahead Eagles tänab Henrik Ojamaad pühendumuse eest ja soovib talle edasises karjääris edu.»

Ojamaa käis Hollandi kõrgliigas platsil kuues kohtumises ja lõi ühe värava Nijmegeni NECi võrku. Hooaja teises pooles mängis ta laenulepingu alusel Šotimaa kõrgliigas Dundee FC ridades. Eestlase leping Hollandi klubiga oleks kestnud veel ühe hooaja.

26-aastane Ojamaa on senise karjääri jooksul mänginud lisaks Eestile kaheksa riigi 13 klubis. 2014. aastal Varssavi Legia ridades Poola meistriks tulnud Ojamaa on Eesti koondist esindanud 25 korda, väravatearve on tal aga seni avamata. Suvel treenis ta koos Rootsi kõrgliigameeskonnaga Halmstads BK, ent lahkus Rootsist lepinguta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles