Arsenali ja Liverpooli dramaatiline mäng lõppes 1:1 viigiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Callagher viidi väljakult kanderaamil minema.
Jamie Callagher viidi väljakult kanderaamil minema. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli meistriliiga tänases ainsas kohtumises võõrustas Arsenal Liverpooli ja leppis koduväljakul 1:1 viigiga.

102 minutit kestnud kohtumises oli kuhjaga draamat. 57. minutil põrkas Liverpooli kaitsemängija Jamie Carragher kokku meeskonnakaaslase John Flanaganiga, saades tugeva obaduse vastu pead. Kokkupõrke järel langes Carragher murule ja jäi sinna liikumatult lebama, aga Briti meedia teatel ta teadvust ei kaotanud. Mängijad andsid koheselt meedikutele märku, et nad Carragherile appi tuleks.

33-aastane inglane keerati selili ning meedikud fikseerisid kaelatoega tema kaela ja panid ta hapnikumaski alla. Pärast kuueminutilist seisakut viidi Carragher kanderaamil väljakult ära ning tema asemel tuli mängu kreeklane Sotirios Kyrgiakos. Klubi andis Twitteri vahendusel teada, et Carragheril on peapõrutus, ent rohkem infot hetkel pole.

Normaalajal ühtegi väravat ei löödud, aga kuna Carragheri vigastuse tõttu oli mängus pikk seisak, andis kohtunik kaheksa lisaminutit. Lisaaja viimasel minutil teenis Cesc Fabregas Arsenalile penalti, mille Robin van Persie ka Pepe Reina väravasse lõi.

Kohtunik lasi mängul jätkuda, 11. lisaminutil teenis Liverpool karistuslöögi, mille Luis Suarez lõi otse müüri. Pall jäi siiski Liverpooli valdusesse, ent siis tegi erakordselt rumala vea Emmanuel Eboue, lükates Lucast kätega selga ning brasiillane kukkus ja kohtunik määras Liverpoolile penalti, mille Dirk Kuyt lisaaja 12. minutil ka realiseeris. Kohe kui pall väravasse jõudis, kõlas kohtuniku lõpuvile.

Inglismaa meistriliigas on mängida veel kuus vooru, pärast tänast kaotab teisel kohal paiknev Arsenal liidrile Manchester Unitedile (69 punkti) kuue punktiga. Kolmas on Chelsea 61 punktiga, Liverpool on  49 silmaga kuues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles