Kümme põletavat küsimust: Inglismaa haarav jalgpallipidu läheb käima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan on palli juurest minema trüginud Manchester City tähe Raheem Sterlingu. Milliseid ässasid meie mees uuel hooajal taltsutada saab?
Ragnar Klavan on palli juurest minema trüginud Manchester City tähe Raheem Sterlingu. Milliseid ässasid meie mees uuel hooajal taltsutada saab? Foto: Dave Thompson/AP/Scanpix

20 Inglismaa tugevamat jalgpalliklubi alustavad täna õhtul üheksa kuud kestva haarava vutipeoga, millele elatakse kirglikult kaasa igas maailma nurgas. Kuigi asukoht on Inglismaa, on Premier League globaalne sõubisnis, mis köidab sadu miljoneid inimesi igal mandril peale Antarktika ja Austaalia, kus lihtsalt pole nii palju elanikke.

Eesti jalgpallisõpradel on teist hooaega järjest Premier League’iga erakordselt isiklik suhe, sest Viljandi kruusaväljakutel vutimängimisega alustanud Ragnar Klavan lööb Liverpooli keskkaitsjana kaasa kõige kõrgemas mängus. Järgmised üheksa kuud annavad vastuse uutele olulistele küsimustele.

Kas Chelsea lõpetab pika seeria? Viimati suutis Premier League’is tiitlit kaitsta Manchester United 2009. aastal. Seejärel on meister alati vahetunud. Kas Chelsea suudab seeria lõpetada? Peatreener Antonio Conte otsustas loobuda mullusest esiründajast Diego Costast, kelle asemel osteti Madridi Realist Álvaro Morata. Vaata või luubiga, aga tugevnemist see manööver endas ei kätke. Erinevalt mullusest mängib Chelsea tänavu eurosarja, mis võtab oma lõivu – sarnaselt mullusega 13-mehelise tuumikuga täishooaega läbida on pea võimatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles