POSTIMEES LONDONIS Laanmäe: oda muutus ühel hetkel käes raskeks

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odaviske kvalifikatsioon.
Odaviske kvalifikatsioon. Foto: Tairo Lutter

Tanel Laanmäe leppis Londoni MMi kvalifikatsioonis tulemusega 76.41 ning jäi lõppvõistluselt välja. Laanmäe tõdes, et ei saa aru, mis juhtunud on - treeningul kandusid visked lihtsalt üle 80 meetri.

«Kogu suvi on olnud keeruline, ebastabiilne ja raske. Viimane trenn oli superhea, kõik näitajad oli korras, aga ma ei saanud õiget tunnet kätte. Olin kuni soojenduseni optimistlik, kuid oda muutus käes raskeks.»

Laanmäel on suurvõistlustel olnud tihti kvalifikatsioonist edasipääsuga raskusi. Ometi tunnistas ta, et polnud närvis. «Oda muutus lihtsalt ühel hetkel raskeks ning lihtsalt ei leidnud seda kerget ja head tunnet.»

27-aastane sportlane on probleemi lahendamiseks pöördunud ka erinevate nõuandjate ja psühholoogide poole, kuid tõdes, et kõik räägivad sama juttu. 

A-grupist pääses kvalifikatsiooninormi 83 meetrit viskamisega edasi viis odaviskajat. B-grupp alustab Eesti aja järgi kell 22.35 ning seal viskab oda Magnus Kirt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles