Sinilõvi Robert Täht: fännide toetus on ülioluline

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallimeeskond alustab 24. augustil mängudega Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril, kus alagrupis ollakse vastamisi Soome, Serbia ja Poolaga. Kõiki Eesti koondise kohtumisi näitavad Postimees ja Kanal 12.

Eesti koondise – hüüdnimeks Sinilõvid – liider, nurgaründaja Robert Täht räägib, et Eesti suur trump EMil on fänniarmee – Poolasse on sõitmas umbes 1500 Sinilõvide toetajat: «Eesti fännide olemasolu ja toetus Poolas on ülimalt oluline. Kui mängime Poolaga, on neil saalis vast 10 000 fänni. Ning soomlasigi mõni tuhat. Väga hea meel, et eestlasi EMile nii palju kokku tuleb. Kui nad kõik meid ka kõvasti toetavad, siis võib juhtuda ilusaid asju.»

Kuidas Täht mänguks valmistub? Miks peab nurgaründaja platsil emotsiooni näitamist väga tähtsaks? Mis on võrkpalli positsioon Poola spordialade hierarhias? Kõike seda saab kuulda Postimehe videoloos.

Postimees tutvustab 11.-24. augustini ehk tänasest alates kuni EMini avapäevani igal päeval ühte Eesti võrkpallikoondise mängijat, et end üheskoos võrkpallisuve tippsündmuseks vollelainele häälestada. Sinilõvid sööstavad lahingusse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles