Fännidele keskmist sõrme näidanud Voskoboinikov sai karistada (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Voskoboinikov (valges).
Vladimir Voskoboinikov (valges). Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eelmises Eesti jalgpalli Premium liiga mängus Nõmme Kalju fännidele keskmist sõrme näidanud Infoneti ründaja Vladimir Voskoboinikov sai Eesti Jalgpalli Liidu (EJLi) distsiplinaarkomisjoni uurimise järel mängukeelu.

Sündmused arenesid eelmise vooru suurmängus 0:0 seisul, kui endine Kalju mängija Voskoboinikov nõudis nõmmekate fännide ees küljeauti, kuid seda ei saanud, kirjutab Soccernet.ee. Külalismeeskonna toetajate hõigatud «Voskoboinikov, mine tagasi Hiinasse!» hüüded ajasid endisel Eesti koondislase veidi keema ning ta reageeris keskmise näpu viibutamisega.

«Karistuse määramisel arvestasime senist praktikat analoogsetes juhtumites. Voskoboinikov esitas meile selgituse ja omal initsiatiivil eelnevalt ka avaliku vabanduse, samal ajal oli tegemist solvava žestiga pealtvaatajate suunas ja seda kõrgliiga mängus, mis on erilise avalikkuse ja meedia tähelepanu all,» selgitas EJLi distsiplinaarkomisjoni liige Mihkel Uiboleht Soccernet.ee-le.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles