Video: golfimaailma superstaar tegi uskumatu päästelöögi

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rory McIlroy leidis end kümnendal rajal väga ebamugavast positsioonist.
Rory McIlroy leidis end kümnendal rajal väga ebamugavast positsioonist. Foto: STREETER LECKA/AFP/Scanpix

Pärast Tiger Woodsi pildilt kadumist golfi kõige kuulsamaks nimeks tõusnud Rory McIlroy näitas täna esmalt, et võib-olla ta ei vääri maailma parima mängija tiitlit, ning tõestas siis kohe otsa, et väärib ikka küll.

Praegu käib USAs Quail Hollow golfiklubis aasta üks suurimaid turniire, PGA meistrivõistlused. Kui eile läbis McIlroy 18 rada 72 löögiga ehk üldskooriga +1 ning jagas üldarvestuses 33. kohta, siis täna ähvardas mehe mäng veelgi rohkem kiiva kiskuda. Niigi +1 skoori peal olnud põhjaiirlane leidis end kümnendal rajal (par 5) pärast kohutavat teist lööki ideaaltrajektoorilt üpris kaugel.

Infoks golfikaugematele inimestele: nagu videost näha, siis kui sportlane peab sooritama lööki asfalttee äärest, siis on kuskil midagi väga nihu läinud. McIlroy suurim lootus näis olevat tabada ühte greeni ääristavat liivapunkrit, kuid kas läbi oskuste või õnne leidis mees tee neist mööda ning kuigi pall ei jäänud greenile pidama, sai britt järgmise kahe löögiga palli siiski auku ehk pääses potentsiaalsest õudsest seisust par-iga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles