Mayweather: 12 raundi tähendaks McGregorile juba võitu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather lubas meedia üheks pärastlõunaks enda treeningsaali.
Floyd Mayweather lubas meedia üheks pärastlõunaks enda treeningsaali. Foto: Joe Camporeale/USA Today Sports/SCANPIX

Floyd Mayweather on kindel, et kui ta kahe nädala pärast Las Vegases Conor McGregoriga kohtub, saab matš läbi kiiremini kui kavva kirja pandud 12 raundi.

«Ta loodab matši varakult ära lõpetada, ma loodan matši varakult ära lõpetada – lõpuni välja see asi ei lähe,» vahendab BBC Mayweahteri prognoosi. Ameeriklane on varasemalt ennustanud, et ta saadab esimest korda poksiringi astuva vastase ööbikuid kuulama esimese nelja ringi jooksul. «Kui ta peab kogu matši vastu, on see juba tema jaoks võit.»

Nõnda pikalt asjad ilmselt tõesti ei lähe. Terve matši ettevalmistusperioodi on McGregori treeningutelt kuulda olnud juttu, kuidas iirlane ei saa ringis hakkama isegi lahjemate poksijate vastu, mida siis veel 49 matšis vaid võite tunnistanud Mayweatherist rääkida. Eksperdid ennustavad ameeriklasele kiiret võitu, McGregori ainsa võimalusena nähakse õnnestunud ja vastast üllatunud lööki, mis kohe ta ka maha niidab. Igatahes peaks lahendus tulema kärmelt.

«Ta usub, et see ei lähe neljandast raundist kaugemale, ja ma arvan, et lõpuni see matš ei kesta,» rääkis Mayweather, et kuigi kaks meest näevad vaimusilmas erinevaid lõpptulemusi, on matši kiire lõpp nägemustes sarnane.

Ameeriklane ei keskendu karjääri 50. profimatši eel McGregori varasemate MMA-videote vaatamisele, et selle kaudu tema võitlusstiilist aimu saada. «Asi on kodutöö tegemises. Mitte isegi nii palju matšivideote vaatamises, aga lihtsalt selle inimese tundma õppimises, kes sulle vastu tuleb, kes sinust teiselpool ringi seisab. Mida talle süüa meeldib, mida talle meeldib teha, kui ta ei treeni? Kas ta joob, kui palju ta joob, kellega koos ta aega veedab? Need on asjad, mida tuleb teada,» selgitab ta oma eeltöö rutiini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles