Fotod: Miller-Uibo magusaim medaliõnnitlus tuli abikaasa huulilt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

400 meetri finaalis kaotusvalu tundnud Bahama jooksja Shaunae Miller-Uibo vormis oma ebaõnnestumise medaliks, kui teenis poole lühemal maal pronksmedali. 

Eesti kümnevõistleja Maicel Uibo abikaasa jooksis 200 meetri finaalis aja 22,15, seejuures oli ta veel poolel distantsil viimaste seas. Äsja kümnevõistluses avapäeva 3933 punktiga lõpetanud Maicel Uibo jõudis ilusti finišisse abikaasat ka õnnitlema, premeerides teda suudlustega. 

Kuldmedali võitis hollandlanna Dafne Schippers 22,05-ga, hõbemedali sai Marie-Josée Ta Lou, kes jooksis Elevandiluuranniku rahvusrekordi 22,08. 

 «Olin 400 meetris väga pettunud, aga ju see oli jumala tahe. See on see, mis spordis juhtub, lihtsalt sellest peab õppima ja edasi minema,» sõnas Miller-Uibo pressikonverentsil.

Pressikonverentsil uuriti Miller-Uibolt ka seda, ega ta 200 meetri finaalis  kurvi jõudes oma ebaõnnele mõelnud . Naine naeris. «Mul oli päris hea start, aga ühel hetkel taipasin, et olen veidike hädas ning pidin järgmise käigu sisse lükkama. Pidin keskenduma ning teadsin, et mul on see 400 m jooksu tugevus tagataskus. Pidin püsima keskendunud ning teisi jälgima.»

200 meetri jooksust ta ei loobu. «London on olnud mulle hea kogemus, see oli minu esimene katse duubli püüdmisel. See oli erinev, aga meeldis mulle. Kindlasti proovin sarnaselt talitada 2019. aastal,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles